HTML

D3rot's world

D3rot's world-> Ami engem érdekel?!

Friss topikok

  • Csontpete: Hmmmm... Kreatív! :D (2009.04.29. 09:10) Napi link ajánló
  • Csontpete: vicces volt effektek nélkül, meg látni a kötelet, amin húzgálják a röpködő karaktereket. :) Persze... (2009.04.28. 08:48) Mozi - X-Men Origins: Wolverine
  • Csontpete: Iszonyat jó pénzt kaszálna belőle az állam, ráadásul eRobinak tényleg igaza van. Mellesleg viszon... (2009.04.28. 08:45) Legalizálná a népszava a füvet ?!
  • Csontpete: Mármint a jópofa alatt azt értem, hogy érdekes. (2009.04.28. 08:35) Napi link ajánló

Linkblog

Archívum

C510 - Mobil?!

d3rot 2009.04.29. 21:12

Bár amit a Sony Ericsson az utobbi egy-két évben csinált, hogy 2 hónaponta adta ki az új telefonokat, amiknek más színűk volt és belenyomtak 2 új játékot, nem feltétlen jó üzletpolitika. De ez meg is látszik a Sony Ericsson idén hatalmas veszteségeket szenvedett ( és ez nem csak a gazdasági világválságnak tudható ). Csaknem 2000 főt építettek le az utóbbi hónapokban és mintegy 369 millió Euro veszteséget könyveltek el. A másik dolog hogy egy-két éve a mobilpiacon szinte monopol hatalmat szerzett, és mostanra a nagy ellenfél a Nokia ismét felküzdötte magát vetélytársnak. A következő ami szerintem nem feltétlen helyes a Sony Ericsson részéről, nem más mint a telefonok ára... Most az egyik barátom példáját tudom előhozni. Már régóta várta a C902 típusú telefont és rögtön meg is vette a megjelenésekor 120 000ft-ért. Télleg elég jó telónak tűnt akkor 5 mpixels, stb..., és az természetes hogy az ídő teltével veszít az árából de az egy kicsit durva hogy fél évre a vétel után 30 000 ft-ért hozzá lehet jutni. Köszönhető ez annak hogy hetente jelennek meg az újabb típúsok csak hogy fokozzák az eladásokat. Ami véleményem szerint csak rövidtávú megoldást jelent.

Na de nekem ezek ellenére a kedvenc mobilcégem a Sony Ericsson. És a nemsokára megjelenő középkategóriás telefonjuk eléggé megtetszett. Ez a teló nem más mint a C510. És mivel már régóta terveztem egy új telefon vételét, ha a megjelenésekor nem is de utána lehet hogy rá fog esni a választásom. Bár ahogy már említettem a Sony mostanába csak úgy szórja a piacra az újabb típusú készülékeket ezért még bármi lehet:D.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://d3rot.blog.hu/api/trackback/id/tr981094452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása