HTML

D3rot's world

D3rot's world-> Ami engem érdekel?!

Friss topikok

  • Csontpete: Hmmmm... Kreatív! :D (2009.04.29. 09:10) Napi link ajánló
  • Csontpete: vicces volt effektek nélkül, meg látni a kötelet, amin húzgálják a röpködő karaktereket. :) Persze... (2009.04.28. 08:48) Mozi - X-Men Origins: Wolverine
  • Csontpete: Iszonyat jó pénzt kaszálna belőle az állam, ráadásul eRobinak tényleg igaza van. Mellesleg viszon... (2009.04.28. 08:45) Legalizálná a népszava a füvet ?!
  • Csontpete: Mármint a jópofa alatt azt értem, hogy érdekes. (2009.04.28. 08:35) Napi link ajánló

Linkblog

Archívum

Patapon 2

d3rot 2009.04.28. 18:39

Mint már egy régebbi cikkben olvashattátok nem zárkozom el a kézikonzolok elől. Bár az utobbi időben csökkent azoknak az óráknak a száma amit a PSP-mel töltök, azért szoktam még játszani vele. Főként egy-egy jobb játék megjelenése esetén, mint most pl a Patapon 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A Patapon egy innovatív játék PSP-re, ami megjelenése után igen csak nagy sikert aratott.( Itt jegyezném meg hogy ez a PSP platformot tekintve nem kis dicsőség ). A játék a ritmusérzékre alapozva oldja meg a játékmenetet, ahol mindenféle stratégiai-logikai feladatot kell megoldanunk. A grafika már-már a Nintendo DS játékokra emlékeztet de egy-egy nagyobb lénynél/ellenségnél azért igen jól tud festeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

A második rész legnagyobb újítása, hogy akár már 4-en is játszhatjuk a játékot, illetve az egyes katonákat sokkal jobban ki lehet fejleszteni/modosítani. Ilyen pl. a repülés képesség.  Mindenesetre egy újabb remek játékkal fog bővülni a PSP játéktára, szerintem utazás közben pont jó szorakozást fog nyújtani.

U.i: Itt jegyezném meg hogy véleményem szerint igen csak megéri egy ilyen masinára beruházni, mivel a PSP 3000 típúsu gépet a hackerek nem tudják feltörni így a fejlesztőknek újra megéri fejleszteni játékot erre a konzolra. Olyan nagy nevek jönnek a jövőben ki rá mint például az Dante's Inferno vagy az Assassin Creed.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://d3rot.blog.hu/api/trackback/id/tr891092114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása